Followers

Monday, 2 January 2012

Prinsip perakaunan :)

Oh hye ;) Saya ade story sked nie , nak dengar tak ? Kalau nak dengar meh duduk dekat sikit , duk jaoh buat ape ? Saya tak makan orang :) . Tahun nie , tahun 2012 nie . Saya dah masuk 16 tahun , dah besar kan ? Saya dapat kelas account . Kire nasib baek lha , dapat terselit kat situ , bukan senang tao nak amik account nie . Azam saya pada tahun 2012 nie , saya nak study betol-2 . Dah taknak maen-2 dah . Harap korang dapat doakan saya erk , even tak dapat yang terbaik , saya dapat jadi yang lebih baik dari yang sebelum nie . Peace Yaww ! >,<

____________________________________________________________
ILOVEYOU SWEET <3
____________________________________________________________