Followers

Wednesday, 4 January 2012

Back To School ;)

       Hey , Assalamualaikum , Nie nak cite pasal first day kat sekolah . Kire okea jugak lha . Tak bosan sangat . Sume cikgu-2 yang masuk pon , sporting je kot . Tapi , ade jugak lha yang garang . Hari nie dah masuk second day , hari nie memang boring , sebab ade orientasi untuk form 4 , okea sampai skarang tak percaye yang yaya dah form 4 . hiihi :) Okea , back to the orientasi , mase mule-2 masuk dewan tuh memang agak bosan . Tapi , lepas rehat dah okea dah , dah selesa kot . Esok pon kene masuk dewan jugak . Harap esok tak ade lha bosan sangat . Maybe minggu depan dah boleh study kot , sampai skarang masih pikir-2 nie nak masuk unit , kelab , permainan ape ? Any suggestion ? Hurm , tak payah pikir lha . Ape-2 hal , yaya just harap , azam yaya tahun nie dapat jadik kenyataan , nak study betol . Tak nak fail SPM . Tolong doakan erk :) Uga Uga :B