Followers

Friday, 18 November 2011

Percintaan ini :')

Eh , blog yana dah tuka lagu baru la . Wahh ! Actually , nie salah satu lagu peberet yana . Kalau denga lagu nie mesti ingat dekat ex yana :') Dye tinggal kan kesan yg dalam sangat -2 dalam hati yana :') Sampai hati dye maen kan perasaan yana kan ? Dye jahat sangat . Cube korang bayang kan , mase tuh korang tngah happy gila babeh couple dengan org yg korang sayang . Bak kate orang dulo -2 ''Dilamun Asmara'' la kan . And tibe -2 org tuh nak putus dengan korang ? Sedih tak ? Aish ~ =,= Kau gile tak sedih . Meraung aku . :')
Tp , ape nak buat , dah memang bukan jodoh lah tuh . kan :')
Dye pon skarang nie bahagia dengan gf baru dye :')
Tp , tipu la kalau cakap tak jeles tgok dye dengan gf dye .
Hmm , Jeles ? Ade la sikit ..
Tp , bile yana tgok je muke dye , yana tak tahu la knape rase macam benci + muak .
Hmmmm ~ ......... ~


Okea la , sampai kat sini je tau . :')
Yana dah bgtau kat korang nie , korang janji tau jangan bgtau ex yana tuh .
Nanti takot gf dye marah .. Hiihi ..
Otay . Tata . Kboi .. Assalamualaikum , Tak jawab dose , kalau jawab sayang ;)